Відкритий громадський простір KANDINSKY Odessa Residence — нове місце для прогулянок в Одесі

Відкритий громадський простір KANDINSKY Odessa Residence — нове місце для прогулянок в Одесі

Від чого залежить щастя людини? Від багатьох факторів, але ми точно знаємо, що одна із його складових — це нові знайомства та життя серед однодумців.

Район біля дому входить до десятки найпопулярніших місць для нових контактів, про це говорить послідовник позитивної психології у блозі Happier Human.

У KANDINSKY Odessa Residence ми намагаємося відкрити якомога більше можливостей для підвищення якості життя наших мешканців і забезпечити їх спільнотою однодумців — одне з наших завдань.

Тому наші проєкти відкриті для нових людей, які поділяють наші цінності.

Під час розробки KANDINSKY Odessa Residence ми віднайшли баланс між приватною території наших резидентів і суспільною зоною, яка стане улюбленим місцем як одеситів, так і гостей міста.

Внутрішнє подвір`я — це напівприватний простір мешканців, територія закрита для сторонніх естетичним парканом зі спеціальних ребристих конструкцій, які пропускають світло, повітря, не закривають вид з двору та роблять простір безпечним.

Відкритий громадський простір — це місце зустрічі зі знайомими, прогулянок та шопінгу. Численні вітрини магазинів, відкриті на перших поверхах, приваблюватимуть одеситів з різних районів та гостей міста. Парові фонтани, парк, сходи-амфітеатр та парк стануть одним з популярних інста-місць Одеси. На літніх майданчиках кафе можна буде перепочити після променаду, працювати за ноутбуком, провести ділову або особисту зустріч.

Через громадську площу мешканці та гості Одеси зможуть спуститися до Казкового тунелю та вийти на пляж.

Бажаєте дізнатися більше про благоустрій території KANDINSKY Odessa Residence? Клікайте за посиланням, знайомтесь з концепцією та завітайте до нашого відділу продажу за детальною інформацією.

Адреса KANDINSKY Odessa Residence: Французький бульвар, 6365.

Замовити дзвінок

Вибрати апартаменти

Повернутися до новин

Відділ продажу:

  • м. Одеса, Французький бульвар, 63/65
  • info@kandinsky-residence.com.ua
  • пн - пт, 10.00 - 18.00
  • сб - нд, за попереднім записом