Концепція озеленення KANDINSKY Odessa Residence

Концепція озеленення KANDINSKY Odessa Residence

Гептакодіум, давидія, дейція та європейський церцис — вам не обов’язково знати назви всіх рослин у KANDINSKY Odessa Residence, щоб оцінити красу та концептуальність його ландшафту. Ще при вході до комплексу ви зрозумієте, що дизайнери зі студії Kotsiuba вибрали досить оригінальний спосіб озеленення прибудинкової території. Вони розподілили простір за сезонами та для кожної пори визначили свої рослини — хвойні, декоративно-листяні, квітучі та плодові.

Сосна чорна, яблуня Evereste, дуб кошенільний, гептакодіум, давидія та дейція — рослини, які обрали для “зимової” частини, яка знаходиться при вході KANDINSKY Odessa Residence.

У зоні весни, що у внутрішніх дворах між будинками, ростиме гостролистий клен і гамамелис, квітнутимуть яблуня рудольф, вишня шмітта, дрібнопильчата Red Shine та Sunset Boulevard.

У суспільному просторі, який дизайнери позначили літом, посадять іргу Ламарку, дзелькву, чорну сосну та європейський церцис, який у теплу пору року року має дуже рясне цвітіння.

У зоні “Осінь” ростиме польовий клен, калина Гордовина, бруслина та клен.

Завдяки спеціальному підбору декоративно-листяних та квітуче-плодових рослин створюється градієнтний перехід кольорів, що символізують зиму, весну, літо й осінь.

У KANDINSKY Odessa Residence, крім того, що ми висаджуємо нові рослини та максимально озеленюємо простір, ми також зберігаємо дерева на його території. З боку Французького бульвару, на вході до комплексу, є сквер з архітектурними пам’ятками та деревами — кожну з цих цінностей ми ретельно зберігаємо. Головна мета наших ландшафтних архітекторів — створити відкритий зелений простір на основі наявних рослин, який запрошуватиме мешканців до території.

Переконайтеся у тому, що краса природи тут надзвичайна, станьте гостем або резидентом KANDINSKY Odessa Residence, зателефонуйте менеджерам за номером на сайті та домовляйтеся про зустріч.

Замовити дзвінок

Вибрати апартаменти

Повернутися до новин

Відділ продажу:

  • м. Одеса, Французький бульвар, 63/65
  • info@kandinsky-residence.com.ua
  • пн - пт, 10.00 - 18.00
  • сб - нд, за попереднім записом