Спеціальні умови купівлі апартаментів у KANDINSKY Odessa Residence

Скучили за морем та не можете дочекатися літа, щоб вирушити на зустріч хвилям та яскравому сонцю? Вам точно потрібно жити у KANDINSKY Odessa Residence. Тут вікновиди на море можна роздивлятися 365 днів на рік, а щоб торкнутися хвиль достатньо пройти 5 хвилин від будинку. 

А ще у KANDINSKY Odessa Residence зручні умови розстрочки. З ними ви можете придбати нерухомість у будинку №3 або №4 та отримати крутий бонус у відділі продажу. 

Для апартаментів у будинку №3 ваші виплати буде поділено на дві частини: 50% ви вносити відразу, 50% — після завершення робіт у місцях загального користування. При внесенні першого платежу наші менеджери запропонують вам приємний бонус.

Для будинку №4 розмір першого платежу такий самий — 50%, проте другу половину суми ви можете вносити до отримання сертифікату про готовність об’єкту до експлуатації. 

Нові умови купівлі діють до 28 лютого. 

Більше інформації про планування апартаментів і розстрочку у KANDINSKY Odessa Residence ви можете дізнатися у відділі продажу. Телефонуйте нам  за номером (048) 752 89 20.

Замовити дзвінок

Обрати апартаменти

Повернутися до новин

Відділ продажу:

  • м. Одеса, Французький бульвар, 63/65
  • info@kandinsky-residence.com.ua
  • пн - пт, 10.00 - 18.00
  • сб - нд, за попереднім записом