KANDINSKY Odessa Residence — в центрі курортного міста

KANDINSKY Odessa Residence — в центрі курортного міста

KANDINSKY Odessa Residence знаходиться у самому центрі Одеси, але при цьому в п`яти хвилинах від моря — на Французькому бульварі. Це один із символів міста, завдяки якому Одесу часто називають "Маленьким Парижем". Тут є все для комфортного відпочинку: сучасна інфраструктура, численні пам`ятники архітектури і, звичайно, природа курортної місцевості з головною пам`яткою — морем.

Місця для відпочинку

KANDINSKY Odessa Residence розташований на березі Чорного моря. Від міського пляжу резиденцію відокремлює лише Траса здоров`я. Достатньо спуститися на ліфті з апартаментів, пройти тунелем — і ви на відомому одеському пляжі Калетон. Тут, звичайно, варто відвідати ресторанно-пляжні комплекси "Caleton" і "Luckas Beach".

Відразу після сонячного пляжу, можна відправитись на прогулянку Французьким бульваром. Тиха та тіниста вулиця підходить для неквапливого променаду та знайомства з колоритною архітектурою міста. На Французькому бульварі знаходяться театр музкомедії, дачі Рено та Маразлі, завод шампанських вин, ботанічний сад, канатна дорога. Це неповний перелік місць, куди варто сходити на екскурсію, щоб відчути настрій Одеси — кожне з цих місць має свою історію, а оформлення будівель вражає архітектурними деталями.

Ресторани та кафе

Для тих, хто хоче насолодитися одеською кухнею, поруч з KANDINSKY Odessa Residence знаходяться кафе та ресторани.

У декількох хвилинах від резиденції розташована "Дача" — ресторан, який точно не залишить вас байдужим. Долма з баранини по-грузинськи або плов з ягняти з родзинками? — в меню обов`язково варто звернути увагу на "Блюдо дня". Вечеря в саду під акомпанемент фортепіано? Або коктейльна вечірка в супроводі струнного квартету? А може кіно під відкритим небом? Крім смачних страв, ресторан "Дача" пропонує відвідувачам насичену культурну програму.

Для поціновувачів класичного інтер`єру й української кухні — ресторан "Блеф" за адресою Французький бульвар, 85. На території закладу знаходяться кілька залів різної площі, які підійдуть як для зустрічей з друзями, так і для проведення більш значущих заходів. Складаючи меню на свято, варто поглянути на авторські страви від "Блефа".

Якщо хочеться чогось екстравагантного, в п`яти хвилинах пішки від KANDINSKY Odessa Residence є ресторан Azuma. "Місце незмінних азіатських традицій" — саме такої концепції дотримується заклад. Страви Китаю, Японії, Малайзії, Сінгапуру, В`єтнаму та Таїланду — до меню входять найкращі страви паназіатської кухні. Хочете спробувати? Прямуйте за адресою Французький бульвар, 54/23.

Для маленьких відвідувачів — дитяче кафе "Поляна казок". Тут все для дітей: аніматори, які влаштовують хімічне шоу, ростові ляльки з улюбленими дитячими персонажами та навіть космічний лабіринт з неоновим освітленням. І, звичайно, спеціально для маленьких гостей в меню включені піца та морозиво. А поки діти розважаються на майданчику, батьки можуть відпочити в окремому залі.

Місця для занять спортом

Траса здоров`я — ідеальне місце для занять спортом. Уздовж вулиці протяжністю понад 5 км розташувалися спортивні майданчики з турніками, брусами, поле для футболу та волейболу, дитячі майданчики, скалодром. Поблизу резиденції також знаходиться "Sport Life". Сучасний тренажерний зал для заняття фітнесом, пілатесом, йогою — та це тільки частина послуг, які пропонує спортивний комплекс.

Шопінг

На Академічній вулиці, яка зовсім поруч з Французьким бульваром, знаходяться "Сади перемоги". Це улюблене місце шопінгу одеситів і зосередження магазинів модних брендів: Furla, Max & Co, Kenzo, MaxMara. Крім покупок, торговельний центр пропонує величезну зону розваг: концептуальні кафе, ресторани зі справжнім одеським настроєм, річна lounge-зона, концерт-хол, картинна галерея, для найменших відвідувачів — дитячий майданчик. На першому поверсі відкрито делікатес-маркет "Космос", в асортименті якого морепродукти, м`ясні делікатеси, різні види сиру, елітні вина.

У пішій доступності від резиденції є супермаркети "Сільпо".

Все ще в пошуках ідеального місця для відпочинку? У KANDINSKY Odessa Residence поєднані всі переваги життя в центрі міста та на березі моря.

Повернутися до новин

Відділ продажу:

  • м. Одеса, Французький бульвар, 63/65
  • info@kandinsky-residence.com.ua
  • пн - пт, 10.00 - 18.00
  • сб - нд, за попереднім записом